Blåklockans Dream Of My Heart

 

Blåklockans Dream Of My Heart Rs 6340

Diplomsto

Född: 2007

GI

 

e: Zorry Rs 419 GI

u: Almnäs Erotica Rs 4017 ELIT

ue: Jolly Roger Of Marswood Rs 215 ELIT

 

 

Om.. Fiona är min egna uppfödning & ett sto som ligger mej mycket varmt i hjärtat. Jag var med när hon föddes & när man ser dom vita benen sticka ut & man då förstår att det är en skäck ja då visste min lycka inga gränser alls, oj va lycklig jag blev. Fiona är sparsamt visad på utställning, hon gjorde debut i utställningsringen som 3 åring & då på premeringen. Till min stora glädje så blev Fiona klassvinnare & erhöll sitt diplom på otroliga 41 poäng fördelat 9 8 8 8 8 mitt första egenuppfödda diplomsto, fatta va stort det var för mej.

Fiona är en mkt välstammad skäckdam som jag är mkt rädd om därav att det dröjde några år innan jag tordes betäcka henne. Men sommaren 2013 kördes hon ner till kölnässtuteri för att betäckas med Gunillas fina hingst Wilfred v.d. Zandhoeve Rs 555. på midsommaraftonen 2014 födde Fiona sitt efterlängtade föl ett stoföl & fux hon lurade mej totalt fasten jag visste att hon var på gång så blev jag snuvad på fölningen, när jag kom ut så stog där Victoria på vingliga ben.

Mina planer för Fiona är att hon ska få gå i avel hos mej, men hon kommer att betäckas sparsamt, då jag vill behålla hennes avkommor så länge som möjligt själv & visa fram dom på utställningar & premeringar.

 

 

 

Fiona 2 år

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus