Boka Zorry

Vi tar även iår emot några utomstående ston till Zorry, dock ett begränsat antal, så funderar du på att betäcka ditt sto hos oss så tveka inte för länge med att höra av dej för att boka din plats.

 

Under själva brunst perioden så går ditt sto här hemma på gården & fodras då 3 ggr/dag med hö samt fri tillgång till friskt vatten hela tiden så klart.

 

När ditt sto gått ur brunst så släpps hon ut på bete ilag med andra ston, stängslet i våra beteshagar består av fårstängsel, samt tretrådig elstängsel allt beroende på vilken beteshage dom går i. Vi kollar till ditt sto flera ggr / dag även då hon går på bete & vi håller tät kontakt med dej som stoägare & berättar kontinuerligt för dej hur allt avlöper med ditt sto.

 

Vi tar bara emot ston som är riksstamboks berättigade & vi förväntar oss att ditt sto är verkad & oskodd vid ankomsten till oss samt avmaskad.

 

Vi har möjlighet att ta emot fångston om så önskas, dock tas då en avgift ut för foder till henne.

 

Stoägare som kommer med fler än ett sto erhåller rabatt på språngavgiften.

 

En betäckning med Zorry kostar 3000 :- fritt bete från dag 1-21 sen tas en dagavgift ut på 25:-/dag så länge stoet går kvar här hos oss.

 

Vårat mål är att alltid göra vårat bästa för ditt sto då hon vistas hos oss, skulle det visa sej att vi INTE har lyckats att få ditt sto dräktigt under vistelsen hos oss, så är du varmt välkommen tillbaka året därpå för en GRATIS ombetäckning av ditt sto. Dock tas då en dagavgift ut från dag 1 på 30:-/dag och så länge ditt sto går kvar hos oss.

 

ALLA avgifter ska vara betalda INNAN stoet hämtas hem igen.

 

 

 

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus